Schoenmakersdiner

Het Schoenmakersdiner werd voor het eerst gehouden in 2014 op de avond voorafgaande aan het NSV Plein. In 2015 werd er een groot schoenmakersdiner gehouden en werden tevens de prijzen van de Vakwedstrijd uitgereikt, de prijzen voor de Beste Schoenmakerij van Nederland en werd de Vakwedstrijd tentoon gesteld. Een groot succes met als doel collega's en anderen rondom de schoenmakerij te ontmoeten. En natuurlijk een podium voor de uitreikingen.

Ook in 2016 werd er weer een schoenmakersdiner gehouden. Hieronder treft u een impressie aan van het Schoenmakersdiner in op zondag 10 april 2016 gehouden bij Hotel van der Valk Vianen. Dit werd de derde keer dat de Nederlandse Schoenmakers Vereniging het Schoenmakersdiner organiseert en wij mogen wel spreken van een succes, ook deze keer!

Net zoals voorgaande jaren was het weer in de vorm van Live Cooking. Ook was er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met uw collega's te spreken. Daarnaast werd het wedstrijdwerk van de Europese Vakwedstrijd tentoongesteld. 

Tussen de gerechten door werden de prijzen van de Europese Vakwedstrijd uitgereikt. Tevens vond aan het eind van de avond de bekendmaking van de Beste Schoenmakerij van Nederland plaats.Dit jaar werd de Beste Schoenmakerij van Nederland 2016 gewonnen door Mima Schoenmakerij uit Schijndel. 

Het schoenmakersdiner werd dit jaar mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. Deze sponsoren vindt u aan de rechterkant van deze pagina.

De foto's van het schoenmakerdiner kunt u bekijken via deze link op de evenementen in Beeld>>

Klik hier voor meer informatie over de Beste Schoenmakerij van Nederland.

Klik hier voor meer informatie over de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers.

Hoofdsponsor

Sponsoren

2015 Archief NSV Schoenmakersdiner

Bekijk hier de editie van 2015


2015 Archief NSV Schoenmakersdiner