Schrijf je in voor een invulworkshop en voldoe direct aan de AVG

Schrijf je in voor een invulworkshop en voldoe direct aan de AVG

Wie het zichzelf nog gemakkelijker wil maken bij het invullen van het online AVG-programma, volgt een invulworkshop. Onder leiding van AVG-specialisten ben je in 3 uur klaar.
In de praktijk blijkt dat veel mensen ondersteuning bij het invullen van het AVG-programma handig vinden. Al meer dan 1000 organisaties hebben een invulworkshop gevolgd en iedereen loopt blij naar buiten!
Zorg dat de AVG-verplichting nog voor de zomer van de ‘to do’-lijst af gaat. Er zijn invulsessies op woensdagochtend 19 juni, dinsdagochtend 25 juni en donderdagmiddag 27 juni. 

Meer informatie over locatie, tijden en kosten.  

Let op: verleng op tijd! 

Het AVG-programma kent inmiddels meer dan 40.000 gebruikers. Om het programma blijvend te kunnen gebruiken en ook in de toekomst aan de wet te voldoen, is het zaak het abonnement tijdig verlengen.
Het AVG-programma heeft zich bewezen als de eenvoudigste én de goedkoopste oplossing. De voordelen blijven als vanouds: altijd online beschikbaar, elk kwartaal automatisch een AVG-Verklaring en een helpdesk bij vragen.
Verlengen is eenvoudig. Log in en volg de instructies in het programma. Let op: de ingevoerde gegevens worden verwijderd (conform de AVG) als niet tijdig wordt verlengd. Veel verenigingen hebben voor hun leden een afspraak gemaakt met de Stichting AVG voor Verenigingen. Hierdoor krijgen leden een korting van 50% op gebruik van het programma.  

Privacy is serieus thema geworden 

Eind deze maand is het een jaar geleden dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht werd. Privacy is sindsdien overal een thema: bij grote bedrijven, maar ook bij verenigingen, beroeps- en brancheorganisaties.
Belangrijk is nu dat de aandacht niet verslapt. De AVG is geen eenmalige activiteit. Privacybeleid moet onderdeel zijn van de dagelijkse praktijk. Dat hoeft niet te betekenen dat het alle aandacht opeist. Integendeel. Richt je organisatie goed in, zorg dat je het bijhoudt en gebruik een handig hulpmiddel zoals het online AVG-programma. Zo voorkom je problemen!


Nieuwe partner voor Stichting    

Ondernemersorganisatie evofenedex in Zoetermeer is sinds kort partner van de Stichting AVG voor Verenigingen.
De motivatie: op deze manier kunnen de leden extra voordelig gebruikmaken van het AVG-programma met alle voordelen die daarbij horen, zoals de AVG-verklaring en helpdesk. Door het partnerschap krijgen ze een korting van 50% op gebruik van het programma.De ondernemersorganisatie sluit zich aan bij de 170 andere branche-, beroeps-, belangen- en sportverenigingen. Doel van het partnerschap is om gezamenlijk de leden een zo goed mogelijke oplossing te bieden voor de wettelijke privacyverplichtingen. Door bundeling van expertise is het AVG-programma tot stand gekomen.   

Vraag 6 minuten aandacht van medewerker

Medewerkers van organisaties, verenigingen en bedrijven moeten volgens de wet op de hoogte zijn van de privacyregels. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. In het AVG-programma is een opleidingsvideo opgenomen die in 6 minuten uitlegt wat van uw mensen wordt verwacht. Met 7 handige tips gaat de aandacht voor het thema meer leven. 

Bron: AVG voor verenigingen