Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwste workshop?

Heb jij je al aangemeld voor de invulhulp workshops?
Heb jij weinig tijd om je te verdiepen in het AVG-programma, maar wil je wel alle stappen doorlopen en invullen?  

Tijdens de invulhulp workshops heb je het al in 3 uur op orde! De workshops worden gegeven onder leiding van AVG-professionals.  Alle onderdelen van het AVG-programma komen aan bod en samen vullen we alle onderdelen van het programma in.
Interesse? Schrijf je dan nu snel in op een van onderstaande data. 
• Woensdag 24 april 9.00 - 12.00 uur
• Woensdag 22 mei 9.00 – 12.00 uur 
• Woensdag 19 juni 9.00 – 12.00 uur

Meer informatie over de workshops 

Webinar: eenvoudig voldoen aan de AVG-privacywet
In januari hebben we meerdere interessante webinars gegevens over het AVG-programma. 

Ben jij gebruiker van dit programma? Dan kun je gratis de interactieve webinar: “Hoe kan ik relatief eenvoudig aan de nieuwe AVG-privacywet voldoen?” terugkijken. Daan Hoogendijk vertelt je hierin alles over de AVG en hoe je hieraan kunt voldoen. Ook de andere webinars zijn terug te vinden in het AVG-programma. 

Kijk hier het webinar terug 

Invoeringsdatum e-privacywet nog niet bekend
Op de vergadering van 4 december 2018 van de EU in Brussel is gesproken over de wet e-Privacy Verordening (ePV). Roemenië probeert als voorzitter van de EU een datum bekend te maken.

Deze wet is een aanvulling op de AVG en beschermt de inhoud van berichten en communicatie en gaat onder andere over de cookies die op veel websites zijn ingesteld. Het AVG-programma wordt aangepast zodra deze datum bekend is. Er worden toevoegingen gedaan zodat je naast de AVG ook makkelijker aan de e-privacywet kunt voldoen. Hier hoef je dus geen extra programma voor aan te schaffen. 

Bron: AVG voor verenigingen