Herinnering aanmelding Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers 2019

Heeft u zich al ingeschreven voor de Europese Vakwedstrijd 2019? Laat zien dat u zich ook kunt meten met de collega’s die zich inmiddels al hebben ingeschreven! Er is tenslotte niets mooiers voor uw klanten dan dat zij hun schoenen brengen bij een schoenmaker die in de prijzen is gevallen.

Schrijf u daarom nu nog in!
Voor meer informatie over de Europese Vakwedstrijd 2019 verwijzen wij u graag naar de website www.vakwedstrijd.nl 

Uiteraard is er naast de categorie reparatie werkgevers/werknemers weer een aparte categorie voor leerlingen 1e en 2e jaars en er is ook weer een categorie Maatschoenen. Vorig jaar hadden we voor het eerst twee nieuwe categorieën toegevoegd, die er ook dit jaar weer zijn. Dit zijn de categorie Gepimpte schoenen en de categorie Specials - reparatiewerk.

Categorie ‘Specials’-reparatiewerk (kan per jaar wisselen en is voor iedereen toegankelijk).  Voor deze groep mogen alleen reparaties aan gedragen schoenen ingezonden worden. Dit jaar is er gekozen voor hielvoering en hele inplak zolen. Schoenen naar keuze maar geen sneakers. Hierbij moet er één schoen gerepareerd worden. De andere schoen mag niet gerepareerd worden. Beide schoenen moeten worden ingezonden! 

Categorie ‘Gepimte schoenen’. Een paar schoenen pimpen. Wordt niet gejureerd maar tentoongesteld op de beurs. De aanwezigen van de beurs mogen stemmen welke Gepimte Schoenen het mooist wordt bevonden. De enige voorwaarde is dat men nog wel op de schoenen kan lopen. Aan deze wedstrijdgroep mag iedereen deelnemen.

De voorwaarden voor deelname en het inschrijfformulier treft u aan op de site www.vakwedstrijd.nl.

De belangrijkste data voor de Europese Vakwedstrijd hebben wij nog even voor u op een rijtje gezet.

11 januari 2019
Sluitingsdatum inschrijving en betaling onkostenvergoeding Europese Vakwedstrijd 2019. Deze hebben wij verlengd naar 11 januari 2019.

20 januari 2019
Sluitingsdatum Vakwerk voor de Europese Vakwedstrijd 2019. Met uitzondering van de wedstrijdgroep ‘Gepimpte schoenen’.

1 maart 2019
Sluitingsdatum wedstijdgroep ‘Gepimte schoenen’.

7 april 2019
Uitreiking van de prijzen van de Europese Vakwedstrijd 2019 tijdens het Schoenmakersdiner te Vianen.