Knelpunten regeldruk

Beste Leden,

De Nederlandse Schoenmakers Vereniging heeft de afgelopen jaren samen met de leden hard gewerkt om de regeldruk voor de schoenmakersbranche te verminderen. Een paar jaar geleden hebben we al goede stappen gezet in het project Maatwerkaanpak Winkelambacht. Het heeft even geduurd, maar het vervolg op dat project is nu van start gegaan. Ook dit keer gaan we samen met de kappers, slagers, bakkers en bloemisten aan de slag met lastige regels!

Net als bij de eerste Maatwerkaanpak staat de ondernemer centraal. Om van onze leden te horen welke regels het meest in de weg zitten, organiseren wij na de zomer een rondetafelbijeenkomst op 12 september 2018 in Breukelen met het bestuur van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging.

Laat ons weten waar u tegenaan loopt!

Degenen die niet bij de bijeenkomst zijn, geven wij graag de kans om per mail/social media te laten weten van welke regels u last heeft. Waar loopt u dagelijks tegenaan? Wat hindert u in de bedrijfsvoering, het personeelsbeleid en het uitvoeren van uw vak? Laat het ons uiterlijk 10 september 2018 weten via de mail, info@schoenmaker.nl.

Wat doen we met de knelpunten?

Samen met de overheid gaan we op zoek naar oplossingen waar u echt wat aan heeft. Dankzij uw input kan de overheid straks aan de slag met de tien belangrijkste knelpunten én oplossingen.