Themabijeenkomst 17 september 2018


Op maandag 17 september 2018 organiseert de Nederlandse Schoenmakers Vereniging een themabijeenkomst voor haar leden. Voor deze avond hebben wij een bijzondere spreker gevonden, Guido Thys. Een spreker met meer dan 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven en meer dan 20 jaar podiumervaring die de actualiteit perfect weet te koppelen aan de leef-, denk- en werkwereld van zijn toeschouwers. Een man die elk publiek aan het lachen weet te brengen, weet te inspireren en zijn publiek vooral ook aan het denken zet.

 

 

Tijdens de themabijeenkomst zal de workshop “Omgaan met klanten” gegeven worden. Zoals hij zelf zegt een nette benaming voor de workshop “Klanten Wegjagen”. Dit is een van de meest effectieve sessies over klantgerichtheid aller tijden. In de schoenmakerij heeft u dagelijks met diverse klanten te maken, maar hoe kunt u hier nu het best mee omgaan? 

Tijdens deze workshop wordt de term “klant” heel ruim geïnterpreteerd en dekt hij ook collega’s en andere teamleden, etc. Hierdoor komt niet alleen klantgerichtheid, maar ook collegiale  samenwerking, sfeer en cultuur aan bod. De workshop biedt u gegarandeerd entertainment van het hoogste gehalte. Maar tegelijkertijd realiseert u als deelnemer zich dat u eigenlijk om uzelf en uw niet altijd even klantvriendelijke gedrag lacht. Na een korte inleiding zal er geconcludeerd worden dat klanten eigenlijk etters zijn, die u het best zo ver mogelijk wegjaagd. 

Bent u ook benieuwd geworden naar deze workshop “Klanten Wegjagen”? Geef u dan nu op voor de themabijeenkomst op maandag 17 september 2018. Dit kan door het formulier onder dit bericht in te vullen. Mocht dit niet lukken of heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat via info@schoenmaker.nl of 0226-423685.

Themabijeenkomst “Klanten Wegjagen”
Maandag 17 september 2018
Inloop met koffie en thee 19.30 uur
Aanvang bijeenkomst 20.00 uur
Locatie: Dutch Shoe Academy
St. Laurensdreef 22 te Utrecht

Na afloop van de  workshop kan er nog even nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. Wij hopen u in ieder geval te mogen verwelkomen op onze themabijeenkomst 17 september voor een leuke maar ook leerzame avond, want elke schoenmaker heeft toch klantcontact. Partners en werknemers zijn uiteraard ook welkom deze avond.

U kunt zich aanmelden via het formulier op de website www.schoenmaker.nl in de agenda of via e-mail aan info@schoenmaker.nl.

Via onderstaand aanmeldingsformulier kunt u zich ook aanmelden voor deze vergadering.

Formulier inschrijving Themabijeenkomst

Hierbij meld ik mij aan voor de Themabijeenkomst