Schoenmakersdiner 7 april 2019

Datum: 07-04-2019
Aanvang: 17.00
Locatie: Van der Valk Vianen
Adres: Prins Bernhardstraat 75
Plaats: 4132 XE te Vianen

In 2019 zal het Schoenmakersdiner weer plaats vinden.

Hier zal de Schoenmakerij 2019 van het jaar bekend gemaakt worden en zullen de prijzen van de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers
worden uitgereikt.

Meer informatie: Klik hier >>>

Uitnodiging Schoenmakersdiner zondag 7 april 2019

Na een aantal succesvolle edities organiseert de Nederlandse Schoenmakers Vereniging ook dit jaar weer het Schoenmakersdiner. Het ‘losse’ Schoenmakersdiner wordt georganiseerd in de jaren dat er geen NSV Plein wordt georganiseerd.

Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor het Schoenmakersdiner op zondag 7 april 2019. Het Schoenmakersdiner wordt gehouden bij Van der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE te Vianen.

Deze avond staat in het teken van ontmoeten en gezellig samenzijn. Maar ook zal het wedstrijdwerk van de Europese Vakwedstrijd tentoongesteld staan. Tevens zal tussen de gerechten door de uitreiking van de Europese Vakwedstrijd plaats vinden en tevens wordt de Schoenmakerij van het Jaar bekend gemaakt. Dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken!
Tussen 16.00 en 17.00 uur kunt u binnenlopen. Om alvast een drankje te drinken en het tentoongestelde vakwerk te bekijken. Vanaf 17.00 uur begint de avond en deze zal duren tot 22.00 uur.

De kosten voor de avond zijn als volgt:
- € 50,- p.p. leden ontvangen een reductie op de prijs met de volgende staffel
- € 25,- p.p. voor leden (dit tarief geldt maximaal voor 2 personen)
- € 40,- p.p. voor als u lid bent en met meer dan 2 personen komt (voor de eerste twee personen geldt dan de € 25,- p.p.)

Dit bedrag is inclusief eten en drinken (van 17.00 tot 22.00 uur).
Voor de kosten ontvangt u apart een factuur van ons.

De deelnemers aan de Europese Vakwedstrijd zullen één gratis toegangskaart van ons ontvangen. Uiteraard kunnen er wel meer kaarten bij besteld worden voor bovengenoemd tarief.

Aanmelden voor het Schoenmakersdiner:
Let op! Aanmelden voor het Schoenmakersdiner is echt van belang.Dit kan via onderstaand formulier.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag op 7 april tijdens het Schoenmakersdiner.

Inschrijving Schoenmakersdiner

Hierbij melden wij ons aan voor het Schoenmakersdiner op 7 april 2019
De kosten zijn € 50,- p.p. NSV leden betalen € 25,00 p.p. (dit tarief geldt maximaal voor 2 personen). € 40,00 p.p. voor als u lid bent en met meer dan 2 personen komt (voor de eerste twee personen geldt dan de € 25,00 p.p.) De kaarten worden tezamen met de factuur toegezonden.

D.m.v. het invullen van dit formulier gaan wij akkoord met het maken en gebruiken van fotomateriaal op dit Evenement voor onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Gegevens persoon 1

Gegevens persoon 2

Komt u met meer dan twee personen dan kunt u nogmaals dit formulier invullen.