Nederlandse Schoenmakers Verenging helpt bij voldoen aan AVG-verplichtingen

Alle leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging kunnen hulp krijgen om te voldoen aan de eisen van de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Binnenkort gaat die wet in. Er is een 15-stappenplan ontwikkeld. Wie alle stappen goed doorloopt en de instructies opvolgt, voldoet aan de eisen van de wet. Leden van Nederlandse Schoenmakers Vereniging krijgen een korting van 50% op gebruik van het programma. 
 
Op 25 mei 2018 moet iedere organisatie in Nederland aan de nieuwe privacywetgeving voldoen. Begin daarom op nu. Het AVG-programma met de 15 stappen is een online-programma. Aan de hand van duidelijke instructies en uitleg pas je de ICT, de organisatie, de communicatie en alle juridische zaken als contracten aan de nieuwe eisen aan. Met het programma zie je geen onderdelen van de wettelijke verplichting over het hoofd. Het is gebruiksvriendelijk en ontdaan van moeilijke juridische taal. Wie toch nog enige hulp wil inschakelen, kan terecht bij specialisten die door de Stichting AVG voor verenigingen zijn geselecteerd of bij de invulsessies.

Op de website van het AVG-programma staat meer over het programma en de mogelijkheden voor ondersteuning. Zie verder https://avgvoorhetmkb.nl/oplossing-bedrijven-hele-oplossing/ 

Aanmelden kan via https://www.avg-programma.nl/schoenmaker

Verdien een deel van de contributie direct terug
Door gebruik te maken van praktische ledenvoordelen verdien je een deel van de contributie direct terug. Eén van die voordelen is een korting van 50% (!) op het AVG-programma, een praktisch online stappenplan om te voldoen aan de eisen van de nieuwe privacywet AVG. Je vereniging biedt dit voordeel aan, omdat het belangrijk is zaken goed op orde te hebben en dit programma een gebruiksvriendelijk hulpmiddel blijkt te zijn. Voldoen aan de wet blijft best wat werk, maar door de logische opbouw en praktische voorbeelden wordt de ingewikkelde wetgeving ontrafeld in 15 stappen. Wie ze allemaal doorloopt, krijgt een verklaring aan de inspanningsverplichtingen van de wet te hebben voldaan. Daarmee is de bescherming van persoonsgegevens goed geregeld.

Alle leden ontvangen de kortingscode separaat via de mail.