Schoenmakersdiner 8 april 2018

Op zondag 8 april 2018 organiseert de Nederlandse Schoenmakers Vereniging voor de vijfde keer het schoenmakersdiner. De vorige edities waren een succes.  Bij deze willen wij u van harte uitnodigen om dit bij te wonen.

Het Schoenmakersdiner wordt gehouden bij Hotel van der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE te Vianen. U kunt tussen 16.00 en 17.00 uur binnen lopen en de avond duurt tot 22.00 uur.

Het gaat, net als in 2016, in de vorm van lopende buffetten. Er is alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met uw collega’s te spreken. Daarnaast wordt het wedstrijdwerk van de Europese Vakwedstrijd tentoongesteld. De avond staat in het teken van ontmoeten.
Tussen de gerechten door worden de prijzen van de Europese Vakwedstrijd uitgereikt.

De kosten voor deze avond bedragen €50,- p.p. dit is inclusief eten en drinken. Leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging ontvangen een reductie op de prijs en betalen
slechts € 37,50 p.p. U ontvangt hiervoor apart een factuur van ons.

Deelnemers aan de Europese Vakwedstrijd zelf ontvangen één kaart per deelnemer. Uiteraard is het mogelijk om extra kaarten bij te bestellen voor het bovengenoemde tarief.

Aanmelden Schoenmakersdiner 8 april 2018:
Let op! Het is van belang dat u zich vooraf aanmeld voor het Schoenmakersdiner. Dit kan via het invullen van het aanmeldingsformulier.