Uitnodiging Nieuwjaarsborrel 15 januari 2018

Namens het bestuur van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging willen wij u van harte uitnodigen voor een Nieuwjaarsborrel op maandagavond 15 januari 2018. Op deze avond willen wij samen met u het glas heffen op het nieuwe jaar. Deze nieuwjaarsbijeenkomst is nieuw ingezet in het kader van vernieuwing van de regiobijeenkomsten en themabijeenkomsten. 

De ontvangst is vanaf 19.30 uur in Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort. Om 20.00 uur zullen wij met elkaar het glas heffen waarna het een gezellig samenzijn zal worden. Op deze avond wordt ook het NSV Kassasysteem gedemonstreerd. U kunt het bekijken, proberen en vragen te stellen.

Leerhotel Het Klooster is een hotelschool voor leerlingen van MBO Amersfoort. De leerlingen van de hotelschool hebben daar een ideale leeromgeving. In de praktijk van alledag krijgen ze te maken met de verschillende facetten van hun vakgebied. Ze leren alles over gastronomie en gastvrijheid. Wij gaan ervaren hoe deze studenten leren in de praktijk.

Het is wel gewenst dat u zich opgeeft voor deze avond, want vol = vol.

Klik hier voor het opgaveformulier.