Het is bijna zover.... de eerste editie NSV Plein 2017 Vakbeurs op 9 en 10 april 2017

Het is bijna zover... de eerste editie van de NSV Plein 2017 Vakbeurs op 9 en 10 april 2017 bij de Evenementenhal in Gorinchem, Franklinweg 2 te Gorinchem. Wij gaan er een geslaagde beurs van maken voor en door de schoenmakerij!

Voorinschrijven:
Het is nog steeds mogelijk om uw aanwezigheid tijdens de NSV Plein 2017 Vakbeurs aan te geven. Uw voorinschrijving kunt u doorgeven via het aanmeldingsformulier op de website www.nsvplein.nl. De leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging hebben allemaal twee toegangskaarten toegestuurd gekregen die aangeboden worden door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Tevens zijn er diverse leveranciers die relatiekaarten besteld hebben. Het kan dus zijn dat u van uw leverancier een relatiekaart heeft ontvangen. Uiteraard zijn er ook toegangskaarten te koop bij de entree van de beurs. De toegangskaarten kosten € 12,50 p.p. en u kunt deze contant of per pin betalen. Voor dit bedrag kunt u de gehele dag gebruik maken van de consumpties op de beurs, van 11.00 tot 13.00 uur is er een lunchbuffet en het parkeren van uw auto is gratis.

Voor iedere bezoeker ligt er bij de ingang een mooie beursbrochure klaar waarin u de informatie van de aanwezige exposanten kunt vinden.


Leveranciers:
Klik hier om de lijst met de aanwezige leveranciers te bekijken. Tevens treft u daar ook de plattegrond aan van de beursvloer.

Schoenmakersdiner:
Na afloop van de beursdag zondagavond 9 april kunt u gebruik maken van het Schoenmakersdiner, eveneens bij de Evenementenhal in Gorinchem. Een mooie gelegenheid om nog even na te praten met uw collega's en leveranciers. U kunt zich hiervoor nog aanmelden tot uiterlijk 5 april 2017. Zonder u vooraf bij ons aan te melden kunt u niet deelnemen aan het Schoenmakersdiner. De kosten voor het Schoenmakersdiner bedragen € 27,50 p.p. inclusief eten en drinken. De inloop van het Schoenmakersdiner is tussen 17.30 en 18.00 uur en zal duren tot 20.00 uur.

Openingstijden en uitreikingen:
De NSV Plein 2017 Vakbeurs is zondag 9 april 2017 geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur met om 15.00 uur de bekendmaking van de Beste Schoenmakerij van Nederland.
Maandag 10 april 2017 is de beurs geopend van 11.00 tot 16.00 uur en zal om 14.00 uur de uitreiking van de Europese Vakwedstrijd plaats vinden.

Bij de Europese Vakwedstrijd hebben wij dit jaar de categorie 'Pimp your Shoe'. In deze categorie valt de publieksstemming te behalen. Bij de vitrine van 'Pimp your Shoe' liggen de stemformulieren om hierop te stemmen. U kunt uw stem uiterlijk uitbrengen tot maandag 10 april 2017 om 13.00 uur. De bekendmaking van 'Pimp your Shoe' vindt na de Europese Vakwedstrijd plaats.

Overigens worden alle ingezonden wedstrijdstukken van de Europese Vakwedstrijd tentoongesteld tijdens de NSV Plein 2017 Vakbeurs.

Uiteraard hopen wij op uw komst!