NSV Plein 2017 Vakbeurs

Zoals inmiddels bij u bekend is, organiseert de Nederlandse Schoenmakers Vereniging op zondag 9 april en maandag 10 april 2017 de NSV Plein 2017 Vakbeurs. Deze beurs wordt gehouden bij de Evenementenhal in Gorinchem.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle aanwezige leveranciers staan op de website www.nsvplein.nl. Hier treft u tevens ook de bezoekersinformatie aan met o.a. het programma en de openingstijden.

Komt u ook de NSV Plein 2017 Vakbeurs bezoeken? Hiervoor kunt u het aanmeldingsformulier op de website www.nsvplein.nl invullen of klik hier om rechtstreeks naar het inschrijvingsformulier te gaan om u te registreren als bezoeker van de beurs. De leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging zullen binnenkort per post twee gratis toegangskaarten ontvangen. Indien u met meer personen wenst te komen dan kunt u tegen betaling meer kaarten bij ons reserveren. De kosten voor de extra kaarten bedragen € 12,50 en zijn ook bij de entree van de beurs te verkrijgen.

Ook kunt u op het inschrijvingsformulier aangeven of u aanwezig bent tijdens het Schoenmakersdiner op zondagavond 9 april 2017.

Regelmatig zullen wij u op de hoogte houden van de NSV Plein 2017 Vakbeurs.