Back to homepage

Personeel gezocht

 

Op deze pagina treft u een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Drachten

Vacature: Allround schoenhersteller of leerling schoenhersteller.

Wij zijn opzoek naar een allround schoenhersteller of een leerling schoenhersteller in ons bedrijf Schoenmakerij Baron VOF in Drachten. Een bedrijf waar kwaliteit, vakmanschap en service hoog in het vaandel staan.

Functie: • Schoenreparatie • Tassenreparatie • Verkopen van fournituren • Het maken van sleutels en naambordjes.

Wat verwachten wij van jou: • Je beschikt over MBO werk en denkniveau • Je hebt affiniteit met het schoenmakers vak • Je bent communicatief vaardig en kwaliteitsbewust • Je bent klantvriendelijk
Wij bieden jou: • Een werkweek van 40 uur • Salariëring volgens CAO schoenmakers • Een prettige werksfeer in een klein team.
Zijn wij opzoek naar jou? Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Wietze de Haan, zie onderstaande adresgegevens en telefoonnummer.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Schoenmakerij Baron ziet graag jou sollicitatie tegemoet. Je kunt je sollicitatie brief en CV opsturen naar onderstaand adres of stuur een email. Contactinformatie Houtlaan 10 9203AT Drachten T. 0512-513739 info@baronuwschoenmaker.nl

Nr:181102

Omgeving Heemskerk

Gezocht leerling schoenhersteller in Noord-Holland.

Wij zijn bereid om onze kennis van het vak over te dragen aan aankomend schoenherstellers.

Voor informatie:

Ambachtelijke Schoenmakerij Lakeman
Kelly Wielders
E-mail kellywielders@hotmail.com

Nr. 180731

Omgeving Rotterdam

Met spoed gezocht!

Wij, Schoenmakerij Hakzo, een familiebedrijf met zes vestigingen in Rotterdam en omgeving, zijn me spoed op zoek naar een nieuwe collega. Het liefst een ervaren schoenmaker.

Voor informatie:

Schoenmakerij Hakzo
William Vaders
Tel 06-22920990

Nr. 180620_8

Best - Oirschot - Eersel

Schoenmaker gezocht

Schoenmakerij Jansen & Jansen is op zoek naar een schoenmakerij die ons team kan versterken. De filialen zijn gevestigd in Best - Oirschot - Eersel.
Diensten: Schoenreparatie, sleutelduplicatie, stomerijservice, verkoop van fournituren en lederwaren.

Wij zijn de broers Guido en Remy Jansen, we zijn beiden al vanaf 2010 werkzaam in het vak en zijn vanaf augustus 2015 onze eigen zaak begonnen in de plaatsen Best en Oirschot. December 2017 hebben we onze derde zaak geopend in Eersel.

We hebben een jong team met enthousiaste schoenmakers die een passie voor het vak hebben. We maken al onze reparaties zo origineel mogelijk zoals het doornaaien of aflappen van schoenen als dat vanuit de fabriek ook ooit zo gemaakt is.

We zijn aangesloten bij het schoenmakersgilde zodat we de materialen van o.a. Van Bommel, Van Lier, Floris etc. kunnen gebruiken. Verder zijn we ook een erkend leerbedrijf om een BOL of BBL student te begeleiden.

Ben je een schoenmaker of zou je graag het vak willen leren reageer dan met je CV en motivatiebrief via info@jansenenjansen.eu of bel naar 06-50248172 (Remy Jansen) We nodigen je graag uit voor een gesprek! 

Nr. 180618

Haarlem

De Jong Schoenservice zoekt collega (leerling) schoenhersteller/orthopedie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Sandra de Graaff.

Email: info@dejongschoenservice.nl

Nr. 180620_7
Nr. 180208

Roosendaal

Word jij onze nieuwe collega?
In verband met groei en uitbreiding van ons werkgebied zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste leerling Productie Medewerker.

Wij zoeken een gemotiveerde collega ter ondersteuning van de productie. Je werkzaamheden bestaan uit alle bijbehorende activiteiten die gerelateerd zijn aan het vervaardigen van orthopedische voorzieningen zoals het produceren van supplementen en testschoenen. De functie omvat een breed scala van productiewerkzaamheden. Je beheert je eigen voorraad materialen en draagt zorg voor een correcte verwerking van de producten.
Heb je passie en talent? Je kunt soepel en efficiënt omgaan met wisselende werkzaamheden. Je werkt graag met je handen en bent gemotiveerd om het vak te leren. Eigenschappen als leergierigheid, verantwoordelijkheidsbesef en doorzettingsvermogen kenmerken jou. Je hebt een technisch inzicht en werkt graag met materialen en machines. Je werkt graag in team- verband en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Je kunt zeker ook zelfstandig werken.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een modern, professioneel bedrijf in Roosendaal wat bestaat uit een jong, dynamisch en innovatief team. In een moderne werkomgeving ben jij binnen ons team een onmisbare schakel in de productie van kwalitatief hoogwaardige producten.

Wie zijn wij?
Het hoofdkantoor van A. van der Linden Orthopedie is gevestigd in Roosendaal. Met verschillende filialen in West-Brabant en Zeeland zijn wij één van de grootste spelers in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines en bieden een compleet aanbod van producten en diensten op het gebied van medische voetzorg.

Voor meer informatie
www.avanderlinden.nl. Is je interesse gewekt? ...en herken je jezelf in bovenstaand profiel , stuur dan je sollicitatie met cv én pasfoto naar:
hr@avanderlinden.nl (t.a.v. mevrouw C. Meijer )
A. van der Linden Orthopedie
Jan Vermeerlaan 253a
4703 KW Roosendaal

Nr. 180620_6
Nr. 171207

Omgeving Amsterdam

Gezocht ervaren schoenhersteller in Noord-Holland.

Voor een van onze zaken in de omgeving Amsterdam hebben wij ruimte voor een schoenhersteller.

Voor meer informatie:
Dr. Shoe BV.
info@drshoe.eu 

Nr. 180620_5
Nr. 1700922

Omgeving Amsterdam

Gezocht leerling schoenhersteller in Noord-Holland.

Voor een van onze zaken in de omgeving Amsterdam hebben wij ruimte voor een leerling schoenhersteller.

Voor meer informatie:
Dr. Shoe BV.
info@drshoe.eu 

Nr. 180620_4
Nr. 170608

Omgeving Alkmaar

Schoenmaker gezocht in de omgeving van Alkmaar.

Werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Uren in overleg.
U kunt de sollicitatie sturen naar de Nederlandse Schoenmakers Vereniging.

Nr: 170310

Contactformulier personeel omgeving Alkmaar

Oosterbeek

Gezocht leerling schoenhersteller 

Wij zijn op zoek naar een leerling schoenhersteller voor onze vestiging in Oosterbeek. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

E: roel@schuilingschoenreparatie.nl
T: 0625117311 ( Roel Schuiling )

Nr. 180620_3
Nr. 170412
Nr. 161207

Zwijndrecht

Gezocht leerling schoenhersteller in de omgeving van Zwijndrecht.

Voor meer informatie:
Schoenservice Buijs
info@schoenservicebuijs.nl
078-6121600

Nr. 180620_2
Nr. 170412
Nr. 160630

Roosendaal

In verband met groei en uitbreiding van ons werkgebied zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Orthopedisch schoentechnicus - Orthopedisch schoentechnoloog m/v

Wij zoeken teamuitbreiding!
Je werkzaamheden bestaan uit alle bijbehorende activiteiten die gerelateerd zijn aan het maatnemen, passen en afleveren van orthopedische voorzieningen.
Je adviseert en begeleidt de cliënt tijdens spreekuren op interne- en externe locaties alsmede tijdens de voet poli spreekuren in ziekenhuizen samen met diverse specialisme.
Daarnaast werk je nauw samen met de productie en geef je, waar nodig advies over de te vervaardigen orthopedische voorzieningen.

Heb je talent?
Je bent een gediplomeerd orthopedisch schoentechnicus of studeert binnenkort af.
Je bent actief in het bedenken van creatieve oplossingen op medisch-functioneel en cosmetisch gebied en je hebt een innovatieve kijk op beschoeiing.
Je bent gemotiveerd en representatief. Je werkt graag in teamverband en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Je kunt zeker ook zelfstandig werken.
Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en hebt een dienstverlenende instelling.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een modern, professioneel bedrijf in Roosendaal wat bestaat uit een jong, dynamisch en innovatief team.
In een moderne werkomgeving ben jij binnen ons team een onmisbare schakel in de productie van kwalitatief hoogwaardige producten.

Wie zijn wij?
Het hoofdkantoor van A. van der Linden Centrum voor Voetklachten is gevestigd in Roosendaal.
Met verschillende filialen in West-Brabant en Zeeland zijn wij één van de grootste spelers in de regio.
Wij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines en bieden een compleet aanbod van producten en diensten op het gebied van medische voetzorg. A. van der Linden Centrum voor Voetklachten is lid van de vakgroep VoetCentraal.

Voor meer informatie kijk op: www.avanderlinden.nl

Is je interesse gewekt?
En ben je toe aan een nieuwe uitdaging, perspectieven of een andere manier van werken? Herken je jezelf in bovenstaand profiel , stuur dan je sollicitatie met cv én pasfoto naar:
A. van der Linden | Centrum voor Voetklachten
t.a.v. mevrouw C. Meijer
Jan Vermeerlaan 253a
4703 KW Roosendaal
Mail: cmeijer@avanderlinden.nl 

Nr. 180620
Nr. 170412
Nr. 160215_1

Roosendaal

In verband met groei en uitbreiding van ons werkgebied zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Medewerker Orthopedische voorzieningen m/v.

Wij zoeken teamuitbreiding!
Wij zoeken een gemotiveerde collega ter ondersteuning van de productie.
Je werkzaamheden bestaan uit alle bijbehorende activiteiten die gerelateerd zijn aan het vervaardigen van orthopedische voorzieningen zoals het produceren van supplementen en testschoenen. De functie omvat een breed scala van productiewerkzaamheden.
Je beheert je eigen voorraad materialen en draagt zorg voor een correcte verwerking van de producten.
Heb je passie en talent? Je kunt soepel en efficiënt omgaan met wisselende werkzaamheden.
Je werkt graag met je handen en bent gemotiveerd om het vak te leren.
Eigenschappen als leergierigheid, verantwoordelijkheidsbesef en doorzettingsvermogen kenmerken jou. Je hebt een technisch inzicht en werkt graag met materialen en machines.
Je werkt graag in team- verband en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit.
Je kunt zeker ook zelfstandig werken.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een modern, professioneel bedrijf in Roosendaal wat bestaat uit een jong, dynamisch en innovatief team. In een moderne werkomgeving ben jij binnen ons team een onmisbare schakel in de productie van kwalitatief hoogwaardige producten.

Wie zijn wij?
Het hoofdkantoor van A. van der Linden Centrum voor Voetklachten is gevestigd in Roosendaal. Met verschillende filialen in West-Brabant en Zeeland zijn wij één van de grootste spelers in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines en bieden een compleet aanbod van producten en diensten op het gebied van medische voetzorg.
A. van der Linden Centrum voor Voetklachten is lid van de vakgroep VoetCentraal.
Voor meer informatie kijk op: www.avanderlinden.nl

Is je interesse gewekt? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging, perspectieven of een andere manier van werken?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel , stuur dan je sollicitatie met cv én pasfoto naar:

A. van der Linden | Centrum voor Voetklachten
t.a.v. mevrouw C. Meijer Jan Vermeerlaan 253a
4703 KW Roosendaal
Mail: cmeijer@avanderlinden.nl

Nr. 180620_1
Nr. 170412
Nr. 160215