Schoenmakersdiner

Hierbij willen wij nu van harte uitnodigen voor het Schoenmakersdiner op zondag 8 april 2018. Het wordt de vijfde keer dat wij het Schoenmakersdiner organiseren en wij mogen wel spreken van een succes!
Het Schoenmakersdiner wordt gehouden bij Hotel van der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE te Vianen. U kunt tussen 16.00 en 17.00 uur binnen lopen en de avond duurt tot 22.00 uur.

Het gaat, net als in 2016, in de vorm van lopende buffetten. Er is alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met uw collega’s te spreken. Daarnaast wordt het wedstrijdwerk van de Europese Vakwedstrijd tentoongesteld. De avond staat in het teken van ontmoeten.

Tussen de gerechten door worden de prijzen van de Europese Vakwedstrijd uitgereikt.

De kosten voor deze avond bedragen € 50,- p.p. dit is inclusief eten en drinken. Leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging ontvangen een reductie op de prijs en betalen slechts € 37,50 p.p. U ontvangt hiervoor apart een factuur van ons.

Deelnemers aan de Europese Vakwedstrijd zelf ontvangen één kaart per deelnemer. Uiteraard is het mogelijk om extra kaarten bij te bestellen voor het bovengenoemde tarief. 

Aanmelden Schoenmakersdiner 8 april 2018
Let op! Het is van belang dat u zich vooraf aanmeld voor het Schoenmakersdiner. Dit kan via het contactformulier.

Wij zien uw graag op het Schoenmakersdiner op 8 april 2018.

Het schoenmakersdiner wordt dit jaar ook mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. Deze sponsoren vindt u aan de rechterkant van deze pagina.

De foto's van het schoenmakerdiner kunt u bekijken via deze link op de evenementen in Beeld>>

Klik hier voor meer informatie over de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers.

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

2016 Archief NSV Schoenmakersdiner

Bekijk hier de editie van 2016


2016 Archief NSV Schoenmakersdiner