Uitnodiging ALV 10 juni 2024

NSV Nieuws van 31-05-2024

‘Hoe kan ik mijn opvolger opleiden en hoe zorgen we gezamenlijk voor voldoende schoenherstellers?’

Beste leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Deze vergadering vindt plaats op maandagavond 10 juni 2024 aanvang 19.30 uur.

De ledenvergadering zal dit jaar fysiek worden gehouden bij de Dutch HealthTec Academy, Sint Laurensdreef 22, 3565 AK Utrecht.

Deze avond zullen we starten met een presentatie van de opleiding. Hier zal o.a. besproken worden hoe men een opvolger kan opleiden en hoe we gezamenlijk zorgen voor voldoende schoenherstellers. Vervolgens gaan we de lokalen van de opleiding schoenhersteller bezoeken en kunnen we de leerlingen ontmoeten.

Daarna is het tijd voor het officiële gedeelte van de avond, de Algemene Ledenvergadering. Hierin willen wij behalve de reguliere agendapunten de nieuwe kostprijsberekeningstool laten zien en het nieuwe dashboard met de cijfers van de schoenmakerij gemaakt via Retailinsiders. Als er cijfers beschikbaar zijn dan bestaat de branche en zijn er gegevens beschikbaar voor bijvoorbeeld een ondernemersplan of financiering.

Daarnaast zullen er op deze ALV een aantal bestuursleden afscheid nemen.

De agenda en overige stukken voor deze ledenvergadering treft u aan op het ledendeel van onze website of rechtstreeks via deze link (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-132812/pagina/led_-_alv.html) aan. Denk eraan in te loggen met uw inlogcode. Mocht het niet lukken dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uiteraard is er ook nog ruimte voor het stellen van alle overige vragen. Wij horen graag ook hoe het bij u in uw bedrijf gaat.

Voor de ledenvergadering kunt zich aanmelden via het formulier op de website www.schoenmaker.nl (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-134005/pagina/form_-_opgave_ledenbijeenkomst.html) of via een mail aan info@schoenmaker.nl (mailto:info@schoenmaker.nl).

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag allemaal op maandag 10 juni 2024.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Schoenmakers Vereniging

Margret Hoekenga-Idema
Secretaris

300x250 300x250