Ondernemersorganisaties lanceren website voor stagebedrijven

NSV Nieuws van 17-05-2024

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben de nieuwe website www.checkjestageplek.nl (http://www.checkjestageplek.nl) gelanceerd. Het is een informatiepunt om leerbedrijven te helpen hun mbo-stages optimaal in te richten.

Met circa 250.000 erkende leerbedrijven die mbo-stages en leerwerkplekken aanbieden speelt het bedrijfsleven een cruciale rol bij de opleiding van jonge vakmensen. In de praktijk gaat dat heel goed, maar het kan altijd beter, aldus de ondernemersorganisaties. Daarom hebben zij vorig jaar samen met onder andere het ministerie van OCW, SBB en de MBO Raad hun handtekening gezet onder het Stagepact mbo.

De nieuwe website haakt daarop in en biedt leerbedrijven tools, tips, goede voorbeelden en praktijkverhalen om hun stages nog beter te maken. De komende tijd wordt de site verder aangevuld en aangebreid. » Lees meer (https://www.ondernemen.nl/stagepact?utm_source=Nieuwsbrief_leden_sociaal&utm_campaign=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail)

Bron: VNO-NCW  (https://www.ondernemen.nl/stagepact?utm_source=Nieuwsbrief_leden_sociaal&utm_campaign=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail)

plaatje checkjestageplek.nl plaatje checkjestageplek.nl