Het MKB Ondernemerspanel

NSV Nieuws van 24-01-2024

Het is belangrijk dat de ondernemersstem in politiek Den Haag wordt gehoord. Om de stem van de ondernemers nog beter te vertegenwoordigen heeft MKB-Nederland het MKB Ondernemerspanel opgericht. Meld je ook aan voor dit panel, en versterk mede namens jouw branchevereniging het ondernemersgeluid in Den Haag!

Hoe werkt het?
-    Elke ondernemer kan meedoen
-    Een paar keer per jaar krijg je een uitnodiging voor een online enquête over de thema’s die voor jou relevant zijn (bijv. regeldruk, financiering)
-    Je kan worden uitgenodigd voor een uitgebreider (online) interview of een ronde tafel bijeenkomst.
-    Deelnemen is altijd vrijwillig en anoniem en afmelden kan op elk moment.
-    Kijk op de mkbondernemerspanel.nl (https://www.mkb.nl/projects/meld-je-aan-voor-het-mkb-ondernemerspanel) voor meer info en meld je gelijk aan!

Het MKB Ondernemerspanel
MKB-Nederland zet zich in voor een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland, en verdedigt samen met alle aangesloten brancheverenigingen de belangen van ruim 170.000 mkb ondernemers. Om zowel de lokale als de landelijke lobby te verstevigen is in 2019 het MKB Ondernemerspanel in het leven geroepen. De uitkomsten van de onderzoeken die binnen dit panel worden uitgezet, leveren directe input aan de lobby van MKB-Nederland. Hierdoor wordt dus ook de belangenbehartiging van jouw branchevereniging verbeterd.

Klik hier (https://app.collecthor.nl/cm/simple/16710/1837429672/0oY3Wm3oWAUfxGbOpXRTipsC-sl-vNE7v5lHYW_sNAI) voor de directe aanmeldlink naar het intakeformulier.

 

Logo Ondernemerspanel Logo Ondernemerspanel