Breda

NSV Nieuws van 13-10-2023

GEZOCHT: All round zelfstandig schoenhersteller/Schoenmaker/Baliemedewerker (Breda – 32 uur)

Wilmo Kinderschoenen in Stada Stores Breda zoekt een spontane zelfstandige baliemedewerker die thuis is in het schoenmakersvak.

Wie zijn wij?
Wilmo Kinderschoenen is al ruim 80 jaar een echt familiebedrijf. Ontstaan uit passie voor schoenmakerij. Bij Wilmo staat de klant centraal! Iedere klant wordt individueel benaderd. De voeten van de kindjes worden uitgebreid gemeten zodat we de beste fit adviseren voor de voetjes. Wanneer nodig kan onze eigen schoenreparatieafdeling de schoenen aanpassen en/of repareren. We helpen klanten met reparatie en/of schoonmaken van schoenen. We dupliceren sleutels en hebben een uitgebreid assortiment aan schoenonderhoud producten die we ook online aanbieden.

Wat ga je doen?
Je bent het eerste contactpunt voor iedere (potentiële) klant die binnenkomt. Veel klanten help je vanaf de balie bij de reparatie aan schoenen, schoonmaken van sneakers of bij het dupliceren van sleutels. Je ondersteund de collega’s bij de verkoop van kinderschoenen door de schoen waar nodig aan te passen. Denk hierbij aan het uitkloppen van de contrefort, verzetten van bandjes of het maken van kleine podologische aanpassing en. Je zal ook helpen bij het inpakken van alle internet bestellingen van zowel onderhoudsproducten als kinderschoenen via verschillende kanalen.

Wie ben jij? 
Spontaan en enthousiast, je vindt het leuk om met mensen te werken • Zelfstandig • Kennis en/of interesse in het schoenmakersvak (je kan leren van de beste schoenmaker van Nederland) • Kennis in het dupliceren van sleutels is een pré (ook dit kunnen wij je leren) • 32 uur per week beschikbaar, waarvan één verplichte dag in het weekend.

Wat bieden wij?
Een fijne werkplek bij de leukste kinderschoenen speciaalzaak van Nederland! Een gezellig team van 7 collega’s met passie voor schoenen. Een marktconform salaris. Jaarlijkse Wilmo BBQ en veel knuffels van Wilmo de hond.

Is dit de functie voor jou? Dan zien we graag jouw sollicitatiebrief met CV verschijnen op het mailadres wilmo@wilmo.nl (mailto:wilmo@wilmo.nl). Of kom gezellig langs in onze winkel voor een bakje koffie

nr: 231013

Foto 1 Wilmo Foto 1 Wilmo
Foto 2 Wilmo Foto 2 Wilmo