Herinnering NSV - Familiedag 17 september 2023

NSV Nieuws van 08-09-2023

NSV Familiedag, zondag 17 september 2023. U komt toch ook?

Op zondag 17 september 2023 wordt weer de jaarlijkse NSV-dag gehouden. De NSV-dag is de opvolger van de vroegere CrispinusFamiliedag. Een dag waarop schoenmakers elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer maar waarbij ook de familie welkom is. Dus ook de partner en inwonende kinderen zijn van harte uitgenodigd.

Elk jaar zoeken we weer naar een activiteit op een andere plek in het land. Dit keer hebben we iets redelijk in het centrum gevonden. We gaan naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest dat ligt in de Noordoostpolder.

Samen beleven, een werelds feest!
De Orchideeën Hoeve is een adembenemende natuurbeleving waarbij alles draait om samen genieten, beleven en herinneringen maken. In het geheel overdekte park (25.000 m2) wordt u dwars door de tropische natuur geleid en zorgen allerlei dieren zoals aapjes, flamingo’s, papegaaitjes en vlinders voor bijzondere ontmoetingen. Beleef en ervaar hoe planten en dieren overleven, verleiden en samenwerken.

De Orchideeën Hoeve bestaat uit verschillende tuinen: de Orchideeëntuin, het Amazone Regenwoud, de Lorituin, de Vlinder Vallei, de ‘Zwevende’ Bloementuin, het Mangrovebos Speelparadijs, de Citruslaan, het Jungletheater, het Makirijk, de stokstaartjestuin en daarnaast natuurlijk een winkel en de orchideeënkwekerij.

Wilt u alvast weten hoe het eruit ziet? Bekijk dan de website van de Orchideeënhoeve: www.orchideeenhoeve.nl (http://www.orchideeenhoeve.nl)

Wij denken dat we hiermee weer een heel bijzonder uitje hebben gevonden waarbij voor elke leeftijd wel iets te doen is. Tip voor kinderen: Trek laarzen aan en neem een setje extra kleren mee voor onbezorgd speelplezier!

Het programma is als volgt:
12.00 uur tot 13.00 uur Aankomst en ontvangst bij de Orchideeën Hoeve
Hierbij natuurlijk koffie/thee met gebak en voor de kinderen ranja, fris of sap.

13.00 uur Start Jungleshow in het Jungletheater exclusief voor onze groep

De rangers spreken de taal van de tropen en laten u graag kennis maken met hun favoriete planten en jungledieren. Strijk neer op de boomstamzitjes en laat u verrassen, verwonderen en verbazen door de bijzondere verhalen, leuke weetjes en griezelige dieren. Maar wees op uw hoede! Voor u het weet gaan de planten bewegen, staat u oog in oog met een harige vogelspin of kronkelt er een slang om uw nek…

Hierna kunt u vrij rondwandelen in het park en de verschillende tuinen, dieren en activiteiten bezoeken.

Om 15.30 sluiten wij de dag gezamenlijk in stijl af met een Borrel moment met diverse lekkere hapjes.

U komt toch ook? De NSV Dag is toegankelijk voor leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging en hun inwonende gezinsleden. U kunt zich hier opgeven via het formulier. (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-128894/pagina/form_-_inschrijving_evenement.html)

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging waarmee u 17 september toegang krijgt tot de Orchideeënhoeve. Deze bevestiging bevat ook alle adresdetails.

Graag tot ziens op 17 september 2023 voor een werelds dagje uit!

NSV Dag 17 september 2023 facebook NSV Dag 17 september 2023 facebook