Ondernemers enquête van Kamerlid Renske Leijten

NSV Nieuws van 03-05-2023

Kamerlid Renske Leijten heeft een ondernemersenquête gelanceerd om te weten wat er speelt onder met name kleine ondernemers. Ze is zich er van bewust dat ze onmogelijk alle ondernemers kan spreken om te weten wat er speelt op de zaak, daarom probeert ze met deze vragenlijst toch te weten te komen wat er speelt. We hoeven u niet te overtuigen van de cruciale rol dat het midden- en kleinbedrijf speelt in onze samenleving. Tegelijkertijd valt ook op hoe weinig juist de noden en de stem van de kleine ondernemers klinkt in de politiek. Via deze vragenlijst – die ontwikkeld is samen met (kleine) ondernemers, hoopt ze geluid te kunnen geven aan deze stem. 

Graag brengen wij dan ook deze vragenlijst onder de aandacht van onze leden en de hele schoenmakerij. Stuur hem dus vooral door. Hoe meer ondernemers deelnemen, hoe beter het resultaat gaat worden. De methode van een vragenlijst en de presentatie van de uitkomsten, is in het verleden een succesvol recept geweest om onderwerpen op de politieke agenda te plaatsen. De enquête is te bereiken op www.sp.nl/ondernemersenquete (https://www.sp.nl/ondernemersenquete). 

De enquête zal rondom 10 juni gepresenteerd worden.

Hierbij van harte aanbevolen om deel te nemen door de Nederlands Schoenmakers Vereniging. Wij zijn blij dat het erop lijkt dat de stem van de kleine ondernemer eindelijke eens wordt gehoord in Den Haag. We worden nu immers steeds geconfronteerd dat we op dezelfde manier worden neergezet als het groot bedrijf. Juist de kleine ondernemers, u als schoenmakers dus ook, zijn ontzettend belangrijk voor de Nederlandse Economie!

300x250 300x250