Word jij mijn nieuwe collega? - Campagne

NSV Nieuws van 10-03-2023

De instroom van nieuwe Schoenmakers op de opleiding laat al enige tijd te wensen over. We kunnen echt meer leerlingen gebruiken. Er zijn veel vacatures in de Schoenmakerij en nieuwe Schoenmakers nodig om ook zaken over te nemen van collega’s die met pensioen gaan.

Maandag 13 maart 2023 wordt Dé Dag van de Schoenmaker gehouden bij CAST, Buizerdlaan 6 in Nieuwegein. Ook de Dutch Shoe Academy, onze opleiding is daar groots aanwezig. Tijdstip van 09.00 tot 16.00 uur waarna de uitreikingen van de Schoenmakerij van het Jaar en de Europese Vakwedstrijd plaats vinden. Bij de expositie van de Vakwedstrijd is ook werk van leerlingen ingezonden en u kunt daar o.a. ook een aantal muilen van de 2e jaars leerlingen zien. Voor informatie deze link (https://cast.nl/events/dag-van-de-schoenmaker). Of de informatie van De Dag van de Schoenmaker (https://www.schoenmaker.nl/tp-32062-2/dagvandeschoenmaker) op onze eigen website.

Daarnaast is er op 14 maart 2023 een Open Dag van de Dutch Shoe Academy in Utrecht. Van 18.00 tot 21.00 uur. Alle informatie is te vinden via deze link (https://www.dutchhealthtecacademy.nl/opendag/)

Nu maakt zowel de opleiding als wij als vereniging altijd veel reclame voor het vak. Maar wat zou het mooi zijn als ALLE SCHOENMAKERS IN NEDERLAND mee zouden doen met de wervingscampagne. Hieronder treft u een poster aan. Print hem uit en hang hem op in de winkel. Dan bent u nu ook een reclamebord voor ons vak. Laten zien op een scherm kan natuurlijk ook. En ga zeker bij de opleiding langs op De Dag van de Schoenmaker want daar liggen ze ook geprint voor u klaar.

Zeker van je zaak_Jonathan_1080x180 2-05 Zeker van je zaak_Jonathan_1080x180 2-05
Nieuwe collega Nieuwe collega