NSV ZorgPortaal blijft zich ontwikkelen

NSV Nieuws van 18-11-2022

Belangrijke wijziging vanaf 1 januari 2023

NSV ZorgPortaal begeleidt werkgevers en werknemers bij het traject van ziekteverzuim en re-integratie en beschermt u tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Om de dienstverlening van het NSV Zorgportaal mee te laten groeien met de nieuwe technologische ontwikkelingen en wensen van werkgevers is het belangrijk dat we het NSV ZorgPortaal blijven door ontwikkelen  Daarom gaat het NSV ZorgPortaal vanaf 1 januari 2023 gebruik maken van een nieuw platform. Dit platform is VerzekeringsInzicht.

VerzekeringsInzicht
Met VerzekeringsInzicht heeft de werkgever eenvoudig inzicht het verzuim. Binnen zijn eigen omgeving in VerzekeringsInzicht vindt hij op één plaats de lopende inkomensverzekeringen en documenten, verzuimcijfers, brieven en polisbladen. Én het is de plek waar hij vanaf 1 januari 2023 ziek- en herstelmeldingen doorvoert.

De voordelen van VerzekeringsInzicht op een rij
•    Alles op één plek
•    Vergelijk verzuimcijfers met de sector
•    Direct inzicht in de ontwikkeling van het personeelsbestand en de verzuimkosten
•    Uitkeringsspecificaties overzichtelijker
•    Supersnel mutaties doorgeven
•    U bepaalt zelf welke gebruikers toegang krijgen
•    Ondersteuning bij vragen

VerzekeringsInzicht is een modern platform en klaar voor de toekomst. Hierdoor kunnen we het NSV ZorgPortaal verder ontwikkelen en effectiever maken, zodat we nog beter kunnen aansluiten op de specifieke dagelijkse praktijk van de werkgever. Eén van de toepassingen die momenteel ontwikkeld wordt is een koppeling met loonadministraties waardoor kostbare tijd en geld wordt bespaard.

Meer informatie:
Binnenkort ontvangen alle werkgevers die gebruik maken van het NSV ZorgPortaal meer informatie en de nieuwe inloggegevens. Heeft u nu al vragen neem dan contact op met het NSV ZorgPortaal. Het telefoonnummer is 070 301 16 84.

Bron: NSV ZorgPortaal (https://www.nsvzorgportaal.nl/)

NSV zorgportaal NSV zorgportaal