Het is tijd om de veranderingen te starten die we in de wereld willen zien. Het is tijd voor duurzaamheid!

NSV Nieuws van 26-10-2022

In de huidige tijd met veranderingen op het gebied van cultuur, milieu, maatschappij, tradities, mode en het streven naar een duurzamere levensstijl, gaat de schoenmakers branche als vooruitstrevende branche nog een stap verder door als traditionele branche mee te gaan met de moderne wereld van nu. Onze branche belooft kwaliteit, een betaalbare prijs, een versnelling op het gebied van nog duurzamer werken. 

Naar de schoenmaker gaan is de perfecte keuze voor positieve mensen die genieten van het leven, die authentiek, modern en divers zijn, die waardering hebben voor hun spullen. Wij zetten ons in voor een beter nu en vooral voor een betere toekomst. Je kunt onze duurzame schoenmakers meteen herkennen. Let gewoon op het label. www. Schoenmaker.nl of de website van de schoenmakersbranche.

De Campagne is mede mogelijk gemaakt door:

Nederlandse Schoenmakers Vereniging , SMW Holland , Dumco . Schins Leder , Oomens Lederhandel , Jan van Velden & co. b.v., Seelen De Nieuwe Lederhandel Moordrecht , H.Cillekens & Zn. . Silca Spa , Power schoenmachines / DSS Holland B.V. , Floris van Bommel GEN Promotion Oupro Media Fossa Media printed products

9 9