Herinnering - Themabijeenkomst 7 november 2022

NSV Nieuws van 21-10-2022

Opgeven voor deze interessante bijeenkomst kan nog tot 3 november!

Het is weer tijd voor een themabijeenkomst! Wij organiseren deze op maandagavond 7 november 2022. Hierbij willen wij u uitnodigen voor deze themabijeenkomst. Neem gerust uw collega, personeel etc. mee naar deze avond.

Wij zijn o.a. te gast in de showroom bij Frans Muller Benelux, Buizerdlaan 6, 3435 SB te Nieuwegein. Hier wordt er vanuit Frans Muller verteld over het bedrijf en hoe zij het MVO/duurzaamheid beleid hebben ingericht.

Aangezien de showroom van Frans Muller bij CAST in Nieuwegein is leek het ons leuk om van de mogelijkheid gebruik te maken om ook een kijkje te nemen bij CAST. CAST is sinds 1984 het centrale punt van in- en verkoop in Nieuwegein. Sinds 2018 is Marijn Verschure actief werkzaam voor CAST en geeft een presentatie rondom de uitdagingen in de schoenenbranche. Tevens verzorgen ze een rondleiding door het pand voor geïnteresseerden. Dat is dan een mooi voorproefje voor de gast exposantenbeurs die CAST op gaat zetten waarin de samenwerking met de Nederlandse Schoenmakers Vereniging is gevraagd.

Programma:
19.30 uur inloop
20.00 uur Frans Muller Benelux aan het woord
21.15 uur presentatie CAST
21.30 uur afsluitende borrel en de mogelijkheid voor rondleiding op CAST

Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wij hopen u allemaal weer te ontmoeten tijdens de themabijeenkomst. Het is alweer veel te lang terug door alle corona beperkingen die er zijn geweest.

Gelieve uw aanwezigheid van te voren bij ons aan te geven. Klik hier (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-134005/pagina/form_-_opgave_ledenbijeenkomst.html) voor het aanmeldingsformulier. Geef hierbij ook aan of u met uw personeel, collega o.i.d. komt.
Aanmelden kan tot uiterlijk 3 november 2022.

We gaan er samen een geslaagde themabijeenkomst van maken!

Themabijeenkomst Themabijeenkomst