Nieuwe Winkeltraffic Campagne van Frans Muller Benelux

NSV Nieuws van 10-10-2022

Verduurzaam je schoenen met collonill Carbon Pro

Collonil Carbon Pro is inmiddels voor veel mensen een bekend product. De waterafstotende spray voor op je schoenen is te verkrijgen in de betere schoenwinkels en heeft daarnaast zijn bekendheid verworven door de grote mediacampagnes van de afgelopen jaren. “Ook dit najaar blazen we hier weer nieuw leven in. De kracht van herhaling moet je niet onderschatten. Wij gaan door totdat iedere consument een bus Carbon Pro heeft aangeschaft. Deze spray zorgt voor een onzichtbare bescherming voor je schoenen. Zo blijven ze zo goed als nieuw, en zul je méér en langer plezier van je schoenen beleven. Daarom de slogan; langer mooi gaat langer mee. En ben je op een gegeven moment tóch op je schoenen uitgekeken? Geef ze dan een tweede leven, want wellicht kun je er een ander nog blij mee maken. Bij Frans Muller Benelux hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met Collonil dragen we een steentje bij aan het verduurzamen van de schoenenindustrie”, aldus CEO Rutger Muller.


Collonil Carbon Pro

Carbon Pro beschermt tegen vocht, vuil en vlekken en is de best-seller van het merk Collonil. Deze duurzame en krachtige waterproof bescherming is geïnspireerd op de carbon technologie en werkt als een ’spray-on membrane’. Hierdoor ontstaat er een onzichtbare structuur die zorgt voor een sterke bescherming tegen vocht en vuil. Waterdruppels glijden als parels van het materiaal af.

Meer informatie over Collonil Carbon Pro is te vinden op carbonpro.nl (https://www.collonil.nl/carbonpro).

Een duurzame toekomst!

Duurzaamheid zit niet alleen in materialen die worden gebruikt, maar ook in de manier waarop we met producten omgaan. Carbon Pro houdt je schoenen langer mooi, zodat jij er langer van kunt genieten. Tegelijkertijd verminder je hiermee het verbruik van grondstoffen. De spray is vrij van PFOA en PFOS wat bijdraagt aan een beter milieu. Zelfs de verpakking is volledig te recyclen en grotendeels van gerecycled materiaal gemaakt. Verduurzaam daarom je schoenen met Collonil Carbon Pro!

Samen met de winkels

Het terugkerend succes van de campagne komt doordat we dit samendoen met onze retailers. Simpel gezegd; wij zetten Collonil Carbon Pro in de spotlights, zodat het voor de deelnemende retailers nog gemakkelijker wordt gemaakt om de spray aan de consument te verkopen. De spotlights bestaan uit tv-commercials en online advertenties. Verder ontvangen retailers naast de order een uitgebreid Point-Of-Sale pakket met online en offline reclamemateriaal en verschijnt het winkeladres van de retailer automatisch op de store-locator van de campagne carbonpro.nl (https://www.collonil.nl/carbonpro).

Frans Muller Benelux
Frans Muller Benelux is als distributeur de totaalleverancier van een compleet assortiment hoogwaardige schoenverzorging, inlegzolen en accessoires voor de schoenenbranche in de Benelux. Alles uit voorraad geleverd. Als marktleider in de niche voeren ze de bekende merken Collonil, Pedag, Nico, Ringpoint en Bergal en merken als Haflinger, Piggy Proof en Muller & Sons.

Bron: Frans Muller Benelux (https://fransmuller.nl/collonil-carbon-pro-winkeltraffic-campagne-live/)

HR Afbeelding - Collonil Carbon Pro - Alle type schoenen HR Afbeelding - Collonil Carbon Pro - Alle type schoenen