NSV-dag zondag 18 september 2022

NSV Nieuws van 15-08-2022

Op zondag 18 september wordt, na twee jaar niet te hebben kunnen doorgaan, weer de jaarlijkse NSV-dag gehouden. Dit keer gaan wij naar het onlangs geopende Schoenenkwartier in Waalwijk.

Wij hebben gekozen voor een programma dat voor alle leeftijden interessant is, zodat we er een echte NSV Familiedag van kunnen maken. Er is een maaklab, kenniscentrum en een museum. Voor elke leeftijd iets, een echte aanrader dus.

We beginnen de ontvangst om 13.00 uur en eindigen de dag met afsluitende borrel. We zijn nog bezig met het invullen van de rest van het  programma, verdere informatie volgt.

Nieuwsgierig geworden naar deze dag? De NSV-dag is toegankelijk voor leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging en hun inwonende gezinsleden. U kunt zich hier opgeven via het inschrijfformulier (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-128894/pagina/form_-_inschrijving_evenement.html). Geef u snel op zodat wij tijdig voldoende plek op de rondleidingen kunnen reserveren.

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging waarmee u 18 september toegang krijgt tot het Schoenenkwarier en de diverse onderdelen. Deze bevestiging bevat ook alle adresdetails.

Wij zien uw komst op 18 september 2022 graag tegemoet!
 

Plaatje Schoenenkwatier Plaatje Schoenenkwatier
Het schoenkwartier instagram Het schoenkwartier instagram