Prijsbenchmark 2022

NSV Nieuws van 29-07-2022

Onlangs hebben al onze leden weer de oproep ontvangen om deel te nemen aan het prijsbenchmark voor 2022. De uitleg en het invulformulier zijn per post verzonden zodat wij er zeker van zijn dat iedereen dit ook ontvangt.

Alle deelnemers aan dit prijsbenchmark ontvangen persoonlijk en exclusief de uitslag voorzien van hun individuele gegevens. Hierop kunnen wij helaas geen uitzondering maken omdat dit wettelijk niet is toegestaan.

Wij vragen wel zoveel mogelijk collega’s om deel te nemen zodat wij een zo betrouwbaar mogelijk sturingsinstrument kunnen leveren. Stimuleer dan ook uw collega’s om de enquête in te leveren.

Wij vragen u vriendelijk om de enquête in te vullen en voor 1 september 2022 weer terug te sturen. Als u het formulier kwijt bent kunt u ook hier op onze website een pdf versie downloaden (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-127556/pagina/lv_-_nsv_handige_documenten.html). Onderaan onderaan de pagina onder documenten. Vult u het liever digitaal in dan is een word document op te vragen bij het secretariaat.

Bij meerdere filialen vragen wij u om per filiaal de enquête in te vullen. Per post zijn er alvast meerdere formulieren verzonden.

Terugzenden mag aan ons per e-mail (mailto:info@schoenmaker.nl)of opsturen per post naar het adres NSV, Havenstraat 41 A, 1736 KD te Zijdewind.

Als u het formulier met uw telefoon wilt verzenden, maak dan een pdf scan via een scan app. Vervolgens per aparte bijlage toevoegen in een mail. Foto’s kunnen wij helaas niet verwerken i.v.m. de leesbaarheid van de cijfers.

Uiteraard worden de ingevulde gegevens strikt vertrouwelijk behandeld volgens het privacy beleid van de Nederlandse Schoenmaker Vereniging.

300x250 300x250