Uitnodiging ALV 13 juni 2022 - Digitaal

NSV Nieuws van 07-06-2022

Beste leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Deze vergadering vindt plaats op maandagavond 13 juni 2022 aanvang 20.00 uur.

De ledenvergadering zal ook dit jaar digitaal, via Zoom, worden gehouden.
Het bestuur heeft er voor gekozen om weer digitaal te vergaderen omdat het leden uit het hele land de gelegenheid biedt om zonder reistijd bij deze vergadering aanwezig te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij gemerkt dat iedereen het druk heeft zodat ook de tijdsbesteding voor de leden korter is.

De agenda voor deze ledenvergadering treft u in de bijlage of via deze link (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-132812/pagina/led_-_alv.html) aan.

Na afloop van de vergadering, zal ondergetekende een korte presentatie geven over kostprijsberekening. Alle kosten gaan omhoog en daarmee moeten natuurlijk ook wij rekening houden bij het bepalen van de prijs die aan de klanten wordt doorgerekend. 

Daarnaast zal er een mogelijkheid zijn om natuurlijk allerlei vragen te stellen.

Voor de ledenvergadering kunt zich aanmelden via het formulier op de website www.schoenmaker.nl in de agenda (https://www.schoenmaker.nl/ag-32062-7-153349/agenda/algemene_ledenvergadering_-_digitaal.html) of via e-mail aan info@schoenmaker.nl (mailto:info@schoenmaker.nl).

Na ontvangst van de aanmelding wordt er een digitale link voor deze avond naar u toegezonden.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag allemaal digitaal tegemoet op maandag 13 juni 2022.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Schoenmakers Vereniging

Magret Hoekenga-Idema
Secretaris

300x250 300x250