Herinnering Schoenmakersdiner 24 april 2022

NSV Nieuws van 04-04-2022

Na een aantal bijzondere jaren waar in 2020 het Schoenmakersdiner werd afgelast en 2021 in november werd gehouden, kunnen wij weer zoals vanouds het Schoenmakersdiner organiseren op zondag 24 april 2022 op onze vertrouwde locatie: Van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE te Vianen.

Dit jaar is er weer een (bescheiden) tentoonstelling van de inzendingen voor de Europese Vakwedstrijd.

Daarnaast staat de avond natuurlijk vooral in het teken van ontmoeten en gezellig samenzijn. Want wat hebben we elkaar lang niet kunnen zien en spreken. Een goed moment om er met elkaar of met uw personeel weer even uit te zijn. Waarschijnlijk heeft u ook uw collega’s al langer niet gesproken. Een mooie manier om met elkaar te delen hoe het iedereen de afgelopen tijd is vergaan.

De binnenloop is tussen 16.00 en 17.00 uur. Zodat u alvast in een losse sfeer met elkaar kunt praten en iedereen naar de tafels wordt gewezen. Vanaf ongeveer 17.00 uur start de daadwerkelijke avond en deze zal duren tot ongeveer 22.00 uur.

Tussen de gerechten door zullen de prijzen van de Europese Vakwedstrijd worden uitgereikt en de winnaars van de Schoenmakerij van het Jaar bekend worden gemaakt.

De kosten voor de avond bedragen € 55,- p.p.
Leden ontvangen een reductie op de prijs via de volgende staffel:
•    € 25,- p.p. voor leden voor de eerste twee personen.
•    € 40,- p.p. voor als u lid bent en met meer dan twee personen komt. (Voor de eerste twee personen geldt dan het tarief van € 25,-)
•    Niet leden betalen dus € 55,- p.p.
•    Voor leveranciers zijn er speciale sponsor arrangementen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De bedragen zijn inclusief eten en drinken gedurende de gehele avond. Voor wat betreft de kosten worden er facturen verzonden.

Deelnemers Vakwedstrijd
Alle deelnemers aan de Europese Vakwedstrijd ontvangen één gratis toegangskaart. Uiteraard kunnen er meer kaarten besteld worden tegen de bovengenoemde tarieven.

Aanmelden voor het Schoenmakersdiner
Let op! Aanmelden voor het Schoenmakerdiner is echt van belang. Dit kan via deze website www.schoenmaker.nl via het contactformulier (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-128894/pagina/form_-_inschrijving_evenement.html). Maar gewoon een e-mail (mailto:info@schoenmaker.nl) sturen met daarop uw gegevens kan natuurlijk ook.

Als u behalve met uw eigen gezelschap graag bij iemand anders in de buurt wilt zitten. Geef dat dan aan. Wij zullen zoveel mogelijk proberen daar rekening mee te houden.

Schoenmakersdiner Schoenmakersdiner