Schoenmakersdiner 7 november 2021

NSV Nieuws van 22-11-2021

Op zondag 7 november was het zover: eindelijk weer een bijeenkomst met de leden van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. We konden merken dat we elkaar lang niet hebben gezien. Iedereen was enthousiast.

De middag begon met een gezellige inloop. Daarna opende Margret Hoekenga-Idema het Diner. De koks van Hotel van der Valk in Vianen hadden flink hun best gedaan en veel lekkere voorgerechtjes gemaakt.

Na het voorgerecht werden de deelnemers aan de Europese Vakwedstrijd in het zonnetje gezet. Doordat de uitreiking digitaal had plaats gevonden (wegens de u wel bekende reden) was hier eerder geen gelegenheid voor. Ook werden er drie zilveren spelden uitgereikt aan: Derek Kerkhof van Dr Shoe uit Den Helder, André Buijs van Schoenservice Buijs uit Zwijndrecht en Margret Hoekenga-Idema uit Zijdewind.

Het buffet voor het hoofdgerecht was prima voor elkaar. Een grote keuze uit verschillende gerechten.

In Juli is er een tour geweest om de genomineerden van Schoenmakerij van het jaar te bezoeken in hun eigen bedrijf. Op 7 november zijn ze allemaal nog een keer in het zonnetje gezet op het podium en werden er mooie foto’s gemaakt. Natuurlijk konen we hen ook vragen hoe de ervaringen zijn geweest.

Ondertussen werd het hoofdgerechten buffet omgebouwd voor de nagerechten.

Aan het einde van de avond ging iedereen weer moe maar voldaan naar huis. Iedereen kreeg een goodiebag mee met materalen die gesponsord waren door Bama, Steenhauer en de Nederlandse Schoenmakers Vereniging.

Hierbij bedanken wij de volgende sponsors voor het mede mogelijk maken van het Schoenmakers Diner: Steenhauer, Bama, de Dutch HealthTec Academy en Frans Muller Benelux BV.

Bekijk vooral de fotocollage (https://www.schoenmaker.nl/ph-32062-3-41662/foto/schoenmakersdiner_2021.html?page=1) en de film (https://www.schoenmaker.nl/tp-32062-2/schoenmakersdiner) voor een impressie van het zeer geslaagde diner en wellicht tot de volgende keer.

20211107-RJDB-0119 20211107-RJDB-0119
sponsoren sponsoren