Kortingsregeling Sena en Buma

NSV Nieuws van 22-11-2021

Buma en Sena kennen al vele jaren zogenaamde collectieve licentie overeenkomsten waarbij de administratieve afhandeling via de brancheorganisatie verloopt.

Er is een collectief contract afgesloten met zowel Buma als Sena door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Dit betekent dat als u daaraan deelneemt de factuur via de Nederlandse Schoenmakers Vereniging gaat lopen. Wij nemen het debiteurenrisico over van hen en ze sturen ons een collectieve factuur. Daar voor in de plaats ontvangen wij een korting van 15% die we in zijn geheel aan u doorberekenen. Weer een extra reden om lid te worden en te blijven natuurlijk.

Sena beheert de licenties van de makers van muziek (producenten, artiesten en studiomusici) Buma beheert de licenties van de bedenkers van muziek (componisten en tekstdichters). Op het moment dat u muziek in uw zaak heeft bent u wettelijk verplicht om een licentie af te sluiten.

Hieronder vindt u een antwoordformulier. Deze kunt u invullen en mailen naar info@schoenmaker.nl (mailto:info@schoenmaker.nl). Als u zich nu aanmeldt gaat de collectieve korting in per 1 januari 2022. Let op! Vul ze in voor zowel Buma als Sena als u aan beide arrangementen wilt meedoen.

Voor meer informatie lees hier (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-129418/pagina/lv_-_bumasena.html) verder op de website. Om verder te kunnen lezen dient u wel ingelogd te zijn op het ledengedeelte.

Antwoordformulier Sena (https://www.schoenmaker.nl/content/32062/download/clnt/89490_Antwoordformulier_korting_SENA_2022.pdf)

Antwoordformulier Buma (https://www.schoenmaker.nl/content/32062/download/clnt/89489_Antwoordformulier_korting_BUMA_2022.pdf)

Logo_Buma_Stemra Logo_Buma_Stemra
logo_sena logo_sena