Gratis Batterij Bewaarbox Zakelijk voor bedrijven en instellingen

NSV Nieuws van 22-11-2021

Beste meneer, mevrouw,

Hoe is de batterijeninzameling binnen uw bedrijf of instelling geregeld? Te vaak belanden afgedankte batterijen nog in prullenbakken en afvalcontainers. Of ze slingeren rond in bureaulades en kasten. Zonde natuurlijk! De waardevolle metalen in batterijen − zoals zink, kobalt en mangaan − kunnen we hergebruiken in nieuwe producten. Denk aan fietsen, kranen en brilmonturen. Zo sparen we het milieu aanzienlijk.  

Heeft u hart voor de zaak én voor het milieu? Dan kunt u uw steentje wel heel makkelijk bijdragen. Tot en met 15 december 2021 heeft Stibat een speciale aanbieding voor bedrijven en instellingen. U ontvangt een (of meerdere) Batterij Bewaarbox(en) Zakelijk helemaal gratis! Met deze grote, stevige en herkenbare Bewaarbox voor afgedankte batterijen zet u de batterijeninzameling in één klap goed op de groene agenda.  

De Batterij Bewaarbox Zakelijk vraagt u eenvoudig aan via www.batterijbewaarbox.nl (http://www.batterijbewaarbox.nl). Daarna sturen wij het gevraagde aantal Bewaarboxen gratis naar u op, samen met een poster en flyer om de batterijeninzameling te stimuleren. Is de Bewaarbox vol? Dan leegt u die bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Of laat de batterijen ophalen door de afvalvalinzamelaar van uw bedrijf. Zo komen de batterijen en accu’s alsnog bij Stibat terecht. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze op een veilige en verantwoorde wijze worden gerecycled.

Batterijen inzamelen, inleveren en recyclen. Goed plan. En nog makkelijk ook met de Batterij Bewaarbox Zakelijk van Stibat. Vraag hem tot en met 15 december 2021 gratis aan via bas.brands@stibat.nl (mailto:bas.brands@stibat.nl)

Bron: Stibat  (https://www.legebatterijen.nl/)

Foto Bewaarbox Zakelijk Foto Bewaarbox Zakelijk