Schoenmakerij van het jaar 2022 is geopend

NSV Nieuws van 27-08-2021

U kunt alvast beginnen met reclame maken voor uw schoenmakerij of meldt u zelf aan. Wie weet wordt u wel Schoenmakerij van het Jaar 2022. Meedoen kan t/m de reguliere sluitingstermijn van 31 december 2021. Hierdoor hebben wij voor 2022 een deelname termijn van 1 jaar en 4 maanden ipv 1 jaar.

Vanaf 2019 vindt elk jaar de verkiezing Schoenmakerij van het Jaar plaats. De Nederlandse Schoenmakers Verenging denkt hiermee een volwaardige opvolger te hebben gevonden voor de Wedstrijd de Beste Schoenmakerij van Nederland die van 2007 t/m 2017 werd gehouden. De basis van de nieuwe wedstrijd is de gunfactor van de klant. Tevens wordt de deelname aan de wedstrijd eenvoudiger. Er is geen verplichting tot het meedoen aan de Europese Vakwedstrijd voor de Schoenmakerij en het insturen van een presentatie, maar met de mogelijkheid om actie te voeren door middel van sociale media en andere reclame mogelijkheden. U kunt meedoen door middel van commentaar of een review van de klant, een collega, de branche of door uzelf op te geven. Dit kan door middel van het formulier op de webpagina schoenmakerijvhjaar.nl (https://www.schoenmaker.nl/tp-32062-2/schoenmakerijvhjaar) of door leuke berichten op social media. Gebruik hierbij voor de hashtag #schoenmakerijvhjaar en link door naar onze accounts via @schoenmakerjaar!

Hierbij dient u of degene die u aanmeldt antwoord te geven op de vraag: Mijn Schoenmakerij dient Schoenmakerij van het jaar te worden, want ......

Denk hierbij aan voorbeelden als:
- is de beste
- maakt mijn schoenen als nieuw
- verzorgd mijn schoenen met vakmanschap
- heeft lekkere koffie en een luisterend oor
- etc. etc.

De deelname voorwaarden en het promotiemateriaal vind u op de volgende pagina: https://www.schoenmaker.nl/tp-32062-2/schoenmakerijvhjaar (https://www.schoenmaker.nl/tp-32062-2/schoenmakerijvhjaar)

 

2022 Schoenmakerij vh jaar 2022 Schoenmakerij vh jaar