Schoenmakersdiner 2021 weer uitgesteld

NSV Nieuws van 09-04-2021

Zoals u wellicht weet is het nog steeds niet mogelijk om het schoenmakersdiner op de geplande datum van 18 april 2021 te houden. We mogen dan nog steeds niet met grote groepen bij elkaar komen. In overleg met van der Valk hebben we besloten om de nieuwe datum in ieder geval na de zomer te plannen. De verwachting is nog niet, ondanks de vaccinaties, dat het mogelijk zal zijn om al voor de zomer een diner met een grote groep te kunnen organiseren. Wanneer er een nieuwe datum kan worden vastgesteld, wordt dit uiteraard zo spoedig mogelijk naar u gecommuniceerd.

De avond staat normaliter in het teken van ontmoeten en gezellig samenzijn. Maar daarnaast was het de bedoeling dat ook weer de tentoonstelling van de Europese Vakwedstrijd plaats zou vinden en natuurlijk zou ook weer de Schoenmakerij van het Jaar bekend worden gemaakt.

De prijsuitreiking van de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers zal dit jaar digitaal plaats vinden. U krijgt hier allen een uitnodiging voor. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

Ook voor de Schoenmaker van het jaar komt er een alternatieve uitreiking. Deze gaan we niet naar het najaar verschuiven. Over de exacte vorm en datum wordt u later ingelicht.

Al met al hopen wij in het najaar alsnog een Schoenmakersdiner te kunnen organiseren maar de uitreikingen zullen we daar niet op laten wachten.

schoenmakersdiner 1 schoenmakersdiner 1
Corona geannuleerd Corona geannuleerd