In memoriam - Diana Vording

In memoriam

Diana Vording 2 April 1968 – 10 November 2020

Op 10 november 2020 is in New Delhi, India, Diana Vording onverwachts overleden. Echtgenote van ons bestuurslid Willem Vording en mede-eigenaar van Vording- Schoen- & Voetcentrum in Emmen. Diana had helaas de ziekte multiple sclerose (MS) dit is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel. Er waren voor haar geen medicijnen of behandeling in Nederland.

Zij kon niet accepteren dat ze binnen afzienbare tijd aan stoel of bed gekluisterd zou zijn. Nooit meer zelfstandig kon zijn, niet meer kon werken en geen leuke dingen meer zou kunnen ondernemen. Daarom was zij in India om een stamceltransplantatie te ondergaan. Op een reis van “hoop op stopzetting van de ziekte” en een nieuwe begin. Een reis waarvoor zij het afgelopen jaar fondsen had ingezameld omdat de behandeling niet in Nederland vergoed werd.

Helaas is een complicatie haar fataal geworden en is zij in het bijzijn van haar man Willem op 10 november 2020 overleden.

Wij wensen Willem heel veel kracht, sterkte en moed om dit grote verlies te kunnen dragen. Als bestuur zullen wij Diana blijven herinneren als de dappere, vrolijke en blije Diana zoals we haar hebben leren kennen tijdens de vele keren dat zij aanwezig was op bijeenkomsten van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Maar vooral ook zo blij als ze de laatste keer voor de camera verscheen toen ze haar definitieve reis aankondigde.

De crematie heeft inmiddels plaats gevonden en er zal in kleine kring een afscheidsbijeenkomst plaats vinden. Als u Willem Vording en de verder familie wilt steunen dan kan dat via deze link (https://mensenlinq.nl/overlijdensberichten/diana-vording-8934604/).

Wij zullen Diana ongelofelijk missen.

Namens het bestuur en team van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging

Margret Hoekenga-Idema

Secretaris

Diana vording Diana vording