Leerbanenmarkt.nl voor potentiële en actieve bbl-studenten

NSV Nieuws van 04-06-2020

De nieuwe website Leerbanenmarkt.nl (https://leerbanenmarkt.nl/zoek/?Termen=schoenhersteller&PlaatsPostcode=&Straal=0&Land=e883076c-11d5-11d4-90d3-009027dcddb5&ZoekenIn=O&Page=1&Longitude=4.8422659&Latitude=52.7433699&Regio=&Plaats=&Niveau=2&SBI=&Kwalificatie=&Sector=&Kenmerk=&RandomSeed=43) is speciaal ontwikkeld voor beschikbare leerbanen. De website toont relevante informatie voor zowel potentiële als actieve bbl-studenten. Zo vindt de bezoeker er alle beschikbare leerbanen bij erkende leerbedrijven, per opleiding en regio. Ook ziet hij of zij welke scholen welke opleidingen aanbieden. Bovendien worden kansrijke beroepen en sectoren extra belicht.

Om te voorkomen dat de werkloosheid stijgt, is het belangrijk om elke beschikbare leerbaan zo goed mogelijk te benutten. Soms zijn er wel leerbanen bij erkende leerbedrijven, maar kunnen jongeren en werkzoekenden ze niet vinden. Daarom brengt SBB, naast bbl-studenten en scholen, de website via gemeenten en UWV ook onder de aandacht van werkzoekenden met werkervaring.

Zoek je een leerbaan in de Schoenmakerij dan hebben wij hier op deze pagina diverse ondernemers die een leerling zoeken. Maar komt het niet tot een koppeling.

Ga dan zeker op deze nieuwe website kijken naast de bestaande stagemarkt.nl om te kijken of er al een erkend leerbedrijf in de buurt zit.

sbb-logo-rgb-groot-wit sbb-logo-rgb-groot-wit