Schoenmakersdiner 5 april 2020. Geef u op!

NSV Nieuws van 31-01-2020

Na een aantal succesvolle edities organiseert de Nederlandse Schoenmakers Vereniging ook in 2020 weer het Schoenmakersdiner. Vanwege een gehouden enquete onder de leveranciers organiseren wij voorlopig geen groot NSV Plein meer.

Het Schoenmakersdiner wordt gehouden op zondag 5 april 2020. De locatie is weer Van der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE te Vianen.

De avond staat in het teken van ontmoeten en gezellig samenzijn. Maar daarnaast vindt ook weer de tentoonstelling van de Europese Vakwedstrijd plaats. Met dit jaar een internationaal deelnemersveld. Met deelnemers uit maar liefst negen verschillende landen! 

Natuurlijk wordt ook weer de Schoenmakerij van het Jaar bekend gemaakt. Er wordt door verschillende schoenmakers druk gelobbyd onder hun klanten, de berichten stromen binnen via de mail en @schoenmakerjaar.

De binnenloop is tussen 16.00 en  17.00 uur. Zodat u alvast in een losse sfeer met elkaar kunt praten en het tentoongestelde werk kunt bekijken. Vanaf 17.00 uur start de daadwerkelijke avond en deze zal duren tot ongeveer 22.00 uur.

Tussen de gerechten door worden de diverse prijsuitreikingen op het grote podium gehouden. 

De kosten voor de avond bedragen € 55,- p.p.

Leden ontvangen een reductie op de prijs via de volgende staffel:

- € 25,- p.p. voor leden voor de eerste twee personen.
- € 40,- p.p. voor als u lid bent en met meer dan twee personen komt. (Voor de eerste twee personen geldt dan het tarief van € 25,-)
- Niet leden betalen dus € 55,- p.p.
- Voor leveranciers zijn er speciale sponsor arrangementen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De bedragen zijn inclusief eten en drinken geduren de gehele avond. Voor wat betreft de kosten worden er facturen verzonden.

Deelnemers Vakwedstrijd:
Alle deelnemers aan de Europese Vakwedstrijd ontvangen één gratis toegangskaart. Uiteraard kunnen er meer kaarten besteld worden tegen de bovengenoemde tarieven.

Aanmelden voor het Schoenmakersdiner
Let op! Aanmelden voor het Schoenmakerdiner is echt van belang. Dit kan via de website www.schoenmaker.nl. U vindt de opgave onder het onderdeel agenda (https://www.schoenmaker.nl/ag-32062-7-126233/agenda/schoenmakersdiner.html) maar via deze link (https://www.schoenmaker.nl/pg-32062-7-128894/pagina/form_-_inschrijving_evenement.html) gaat u daar direct naartoe.

schoenmakersdiner 1 schoenmakersdiner 1
schoenmakersdiner 2 schoenmakersdiner 2