Uitnodiging themabijeenkomst 7 oktober 2019

NSV Nieuws van 16-09-2019

Op maandag 7 oktober 2019 organiseert de Nederlandse Schoenmakers Vereniging een themabijeenkomst voor haar leden met als onderwerp “Hoe duurzaam is schoenreparatie en hoe bereiken we een jonge nieuwe doelgroep voor reparatie”.

Locatie: Dutch Shoe Academy. St. Laurensdreef 22 te Utrecht, aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee.

Tijdens deze avond zullen wij met elkaar discussiëren over het onderwerp. U mag zelf ook ideeën inbrengen of voorbeelden meenemen waar u zelf achter staat en graag met de overige aanwezigen wilt delen. Samen kunnen we wellicht een verandering in gang zetten. 
Uiteraard zullen we het ook hebben over de recente campagne van SIRE “Waardeer het, repareer het”.

Bent u ook benieuwd geworden naar deze avond? Geef u dan nu op voor de themabijeenkomst op maandag 7 oktober 2019. Dit kan via het secretariaat per e-mail info@schoenmaker.nl (mailto:info@schoenmaker.nl) of 0226-423685.

Vermeldt daarbij het aantal personen en de namen waarmee u komt.

Na afloop van de avond kan er nog even nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. Wij hopen u in ieder geval te mogen verwelkomen op onze themabijeenkomst. Partners en werknemers zijn uiteraard ook welkom deze avond.
 

Thema bijeenkomst 7 oktober 2019 Thema bijeenkomst 7 oktober 2019