Roosendaal

Personeel gezocht

Word jij onze nieuwe collega?
In verband met groei en uitbreiding van ons werkgebied zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste leerling Productie Medewerker.

Wij zoeken een gemotiveerde collega ter ondersteuning van de productie. Je werkzaamheden bestaan uit alle bijbehorende activiteiten die gerelateerd zijn aan het vervaardigen van orthopedische voorzieningen zoals het produceren van supplementen en testschoenen. De functie omvat een breed scala van productiewerkzaamheden. Je beheert je eigen voorraad materialen en draagt zorg voor een correcte verwerking van de producten.
Heb je passie en talent? Je kunt soepel en efficiënt omgaan met wisselende werkzaamheden. Je werkt graag met je handen en bent gemotiveerd om het vak te leren. Eigenschappen als leergierigheid, verantwoordelijkheidsbesef en doorzettingsvermogen kenmerken jou. Je hebt een technisch inzicht en werkt graag met materialen en machines. Je werkt graag in team- verband en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Je kunt zeker ook zelfstandig werken.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een modern, professioneel bedrijf in Roosendaal wat bestaat uit een jong, dynamisch en innovatief team. In een moderne werkomgeving ben jij binnen ons team een onmisbare schakel in de productie van kwalitatief hoogwaardige producten.

Wie zijn wij?
Het hoofdkantoor van A. van der Linden Orthopedie is gevestigd in Roosendaal. Met verschillende filialen in West-Brabant en Zeeland zijn wij één van de grootste spelers in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines en bieden een compleet aanbod van producten en diensten op het gebied van medische voetzorg.

Voor meer informatie
www.avanderlinden.nl. Is je interesse gewekt? ...en herken je jezelf in bovenstaand profiel , stuur dan je sollicitatie met cv én pasfoto naar:
hr@avanderlinden.nl (t.a.v. mevrouw C. Meijer )
A. van der Linden Orthopedie
Jan Vermeerlaan 253a
4703 KW Roosendaal

Nr. 210901
Nr. 190709
Nr. 180620_6
Nr. 171207

A. van der Linden Orthopedie Roosendaal A. van der Linden Orthopedie Roosendaal